Salarisadministratie Uitbesteden

Vraag een gratis demo aan!

Salarisadministratie uitbesteden?

Uw salarisadministratie uitbesteden aan ROTS Loonadministratie? Dan kiest u voor kwaliteit en gemak tegen een gunstige prijs.

Wanneer u ervoor kiest om uw salarisadministratie uit te besteden aan ons, krijgt u kennis, een vaste contactpersoon, gebruiksvriendelijke software, signalering, persoonlijk advies en nog veel meer.

Wij werken met een team van enthousiaste specialisten met jaren ervaring voor diverse bedrijfstakken en de daar bijbehorende wet- en regelgeving en Cao’s. We werken graag met u samen en delen onze kennis met u. Bij ons is uw salarisadministratie in goede handen.

 

Waarom uw salarisadministratie uitbesteden?

Als ondernemer kost de salarisadministratie u relatief veel tijd en aandacht. U moet zorgvuldig alle gegevens en salarissen van uw medewerkers verwerken en bijhouden. Daarnaast heeft u misschien niet altijd parate kennis van wet- en regelgeving waaraan uw loonadministratie moet voldoen. Wij blijven continue op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en denken graag met u mee als werkgever.

Wat kunt u van ons verwachten?

Salarisadministratie uitbesteden   Eén vast contactpersoon

Salarisadministratie uitbesteden  Kennis en deskundigheid

Salarisadministratie uitbesteden  Realtime overzicht in uw situatie en altijd toegang tot uw gegevens

Salarisadministratie uitbesteden  Juiste toepassing wet- en regelgeving en specifieke branchekennis

Salarisadministratie uitbesteden  Eén vaste prijs per periode, geen verrassingen achteraf

Salarisadministratie uitbesteden  Diverse koppelmogelijkheden op het gebied van tijdregistratie en planning, financiële administratie

Salarisadministratie uitbesteden  Korte verwerkingstijden

Salarisadministratie uitbesteden bij ROTS

Door het werken in de cloud hebben u en uw medewerkers overal toegang tot de gegevens. Wijzigingen voor de loonperiodes geeft u door via een online formulier, waarna wij deze controleren en voor u verwerken. Ook is het mogelijk dat medewerkers en managers zelf wijzigingen doorgeven via onze gratis mobiele apps.

Wanneer de periode is afgelopen controleren wij alle wijzigingen en voeren de loonverwerking uit. Nadat alles afgerond is plaatsen wij de documenten in de online omgeving en verzorgen de loonaangifte. Uw medewerkers krijgen bericht dat hun loonstrook beschikbaar is en kunnen deze dan direct raadplegen in de app.

Naast de reguliere salarisverwerking heeft u ook de beschikking over verschillende HR functionaliteiten voor uw medewerkers en managers.

Salarisadministratie uitbesteden

Tarieven Salarisadministratie uitbesteden

(prijzen zijn per loonstrook per periode en exclusief Btw)

Wijziging minimumloon per 1 januari 2022

Wijziging minimumloon per 1 januari 2022

Wijziging minimumloon per 1 januari 2022 Het bruto wettelijk minimumloon bedraagt per 1 januari 2022 € 1.725 per maand, € 398,10 per week en € 79,62 per dag. De regeling is op 22 oktober 2021 in de Staatscourant gepubliceerd. Uitgangspunt van de Wet minimumloon en...

DGA salaris: Hoe zit dat?

DGA salaris: Hoe zit dat?

Wanneer je als ondernemer een BV wil gaan starten zal je waarschijnlijk ook met de term DGA te maken krijgen.  Het salaris van een DGA leidt bij veel startende ondernemer tot vragen. Wil je hier meer over weten, lees dan deze blog. DGA is de afkorting voor...

Tegemoetkoming eigen bijdrage kinderopvang

Tegemoetkoming eigen bijdrage kinderopvang

Tussen 16 december 2020 en 8 februari jl. was de reguliere kinderopvang voor de tweede keer gesloten. De buitenschoolse opvang is ook na 8 februari nog dicht. Eerder was de kinderopvang dicht van 16 maart tot 7 juni 2020. Ouders zijn gecompenseerd voor hun bijdrage in...